انواع نگرش

ساخت وبلاگ

باتوجه به تعاریف زیادی که از جنگ روانی ارائه شده است ، می توان همه این تعاریف را در سه نگرش خلاصه کرد:

نگرش اول:جنگ روانی عبارت است از مجموع اقدامات یک کشور به منظور اثر گذاری و نفوذ بر عقاید و رفتار دولت ها و مردم خارجی در جهت مطلوب که با ابزارهایی غیر ابزار نظامی ، سیاسی و اقتصادی انجام می شود . این نگرش معتقد است تبلیغات جزء اصلی و اساس جنگ روانی است.

نگرش دوم:جنگ روانی را طیف وسیعی از فعالیت ها نظیر ترور و خشونت می داند که به منظور ارعاب یا ترغیب مخاطبان به تطبیق رفتار خود طراحی می شوند . معتقدان به این نگرش فعالیت های پنهان،نظر جاسوسی،براندازی،آدمکشی و دیگر اشکال تروریسم را در قلمرو جنگ روانی قرار می دهند

نگرش سوم:جنگ روانی را شامل اقداماتی نظیر نفوذ در شخصیت افراد وی داند که تکنیک هایی همچون شستشوی مغزی و هیپنوتیزم ورخنه انجام می شود . اما تعریف اما تعریف کامل و خلاصه ای که صاحب نظران آن پذیرفته اند این است که مفهوم اساسی جنگ روانی عبارت از دستکاری عقاید از طریق بکارگیری یک یا چند رسانه ارتباطی است.

برخی هم جنگ روانی را چنین خلاصه کرده اند؟

شایعه ، ایجاد جو فشار ، کوچک نمایی نقاط ضعف نیرو های خودی و نقاط قوت نیرو های دشمن و اغراق و مبالغه در نقاط ضعف نیرو های مقابل.

در دنیای امروزی جنگ روانی را استفاده دقیق و طاحی شده از تبلیغات و دیگر اقدام هایی عنوان می کنند که هدف اصلی آن تاثیر گذاری و نفوذ در عقاید ، احساسات ، تمایلات و رفتار مخاطبان ، گروه بی طرف و یا گروه هایی دوست برای دستیابی به مقاصد دینی و ملی باشد.

+نوشته شده در  پنجشنبه دهم اسفند ۱۳۹۶ساعت 21:21&nbsp توسط یادگاری  | 

نتیجه...
ما را در سایت نتیجه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : nofooze-narm بازدید : 84 تاريخ : جمعه 11 اسفند 1396 ساعت: 4:00